Den sista matchen på öppningsdagen stod mellan Tjeckien och Schweiz, vilket var en fysisk och underhållande match.

Den första perioden bjöd på många fysiska närkamper. Ett tufft spel som såg ut att passa Tjeckien mer än Schweiz. Tjeckien var också det lag som ägde mest boll i den första perioden, men det var däremot Schweiz som fick göra det första målet i matchen. Inte långt därefter kvitterade däremot Tjeckien till 1-1 genom Karolina Sucha.

Andra perioden skulle inte heller bjuda på många mål, det blev bara ett. I slutet av andra perioden kunde Michaela Mlejnkova göra 2-1 till tjeckiskorna som höll sig perioden ut.

I den tredje perioden försökte båda lagen ta kommandot. Schweiz öppnade starkt genom att kvittera till 2-2. Tjeckien svarade på kvitteringen genom att göra både 3-2 och 4-2 och till sist 5-2 i sista minuten via en straff.

MVP Tjeckien: Jana Christianova

MVP Schweiz: Michelle Wiki