Team NFFR kom ut aggressivt i deras sista match under gruppspelet i VM 2021 och tog en övertygande seger mot Estland med slutresultat 6-3 i NFFR:s favör.

NFFR öppnade målskyttet mot Estland efter åtta minuter i den första perioden. Dock lyckades Estland kvitterade innan den första perioden var slut och ställningen var då 1-1 i en väldigt jämn match.

I den andra perioden så tog NFFR över och gjorde tre mål innan periodens slut. 4-1 blev sen 6-3 i den tredje perioden och NFFR avslutade gruppspelet med seger.

– Det var en tuff match för vårt lag, säger Vera Pelevina.

Estlands Edith Parnik gjorde två mål under matchen och blev också utsedd till MVP för Estland. Efter matchen förklarade hon vad det betydde för henne att få göra målen.

– Det betyder mycket för mig eftersom jag gör mål för Estland och det är fantastiskt, säger Edith Parnik.

MVP för Estland blev Edith Parnik. MVP för team NFFR blev Anastasiia Skirdenko.