NFFR ledde med 3-0 innan Polen vaknade till. Men när laget väl kom igång fanns det ingenting som kunde stoppa Maja Helman och hennes Polen.

Den första perioden var tight och det första målet kom till i en oturligt situation för Polen. 2-0 målet kom till genom Elizaveta Nadeeva och det var det sista målet att falla i den första perioden.

Den andra perioden skulle vinnas av Polen, men först var det NFFR som drygade ut sin ledning till 3-0. Efter det handlade matchen om Polens MVP, 15-åriga Maja Helman. Helman reducerade till 3-1 med en väldigt läcker straff. Innan perioden var slut lyckades Polen även göra 3-2.

Tredje perioden handlade helt om Polen. Alla periodens fem mål gjorde av laget, vilket gav slutresultatet 7-2.

Polen vinst innebär att laget kommer möta Finland i kvartsfinal medan NFFR får göra upp med Tyskland om chansen att spela för 9:e platsen.

MVP Polen: Maja Helman

MVP NFFR: Elizaveta Nadeeva